Welcome to the Atrix Forum - Motorola Atrix Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Help Needed!

This is a discussion on Help Needed! within the Motorola Atrix Hacks forums, part of the Motorola Atrix Development category; Thanks in advance to anyone with useful information. I unlocked my bootloaders the other day. Once I restore my data from TB, alot of my ...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
Like Tree2Likes

Thread: Help Needed!

  1. #1
    Member
    Member #
    9538
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    33
    Twitter
    Mr_Smart_Lover
    Liked
    0 times

    Smile Help Needed!

    Thanks in advance to anyone with useful information.

    I unlocked my bootloaders the other day. Once I restore my data from TB, alot of my setting stop work. At first it was my home button and my notification sound. Those started working and then my gmail stop, updated it and it was good. Now my phone wont connect to any computer via usb and my text, contacts, some settings wont work. I get a error message like this: Contacts Storage(process.com.motorola.contacts) has stop working. I'm not sure what I can do. Any help would be very appreciated.

  2. #2
    Super Moderator
    Member #
    1002
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Cleveland, Ohio - The North Coast!
    Posts
    18,231
    Liked
    2018 times
    Hi there Xero, sorry to hear you're having problems with your Atrix. Hang on for awhile and one of our Rescue Squad guys will swing by and give you a hand.


    -Mike
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom






  3. #3
    Rescue Squad
    Member #
    2926
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    5,918
    Liked
    646 times
    Have you tried restarting your phone? Did you install a custom ROM on your phone? Did you restore system data with TiBu (cause that is not a good idea)?

    Sent From Rob's RP-Hybrid Atrix.
    Welcome to Android
    Atrix 4G Running CM9
    GNex Running JellyBelly JB 4.2 Custom
    Iconia A500 Running CM10
    Galaxy S3 Stock

    Please feel free to PM me if you need any help, I'll get back to you as soon as I can..

  4. #4
    Super Moderator
    Member #
    1070
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Medford, OR
    Posts
    4,584
    Twitter
    golfer_mfr
    Liked
    677 times
    Sounds like you restored system apps along with user apps to the newer rom. If so, that causes bizarre issues. I'd suggest re-installing the rom and then recovering only the user apps and data.
    Please adhere to the Atrix Forum's Rules of Conduct

  5. #5
    Member
    Member #
    9538
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    33
    Twitter
    Mr_Smart_Lover
    Liked
    0 times
    I didn't install a new rom yet. But I believe that is what I did when I was restoring from TB. So what would be my best plan of action to stop these issues since I can't connect my phone to the computer?
    Last edited by Xero; 01-20-2012 at 11:10 AM.

  6. #6
    Rescue Squad
    Member #
    2926
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    5,918
    Liked
    646 times
    Did you backed the ROM before restoring the apps?

    Sent From Rob's RP-Hybrid Atrix.
    Welcome to Android
    Atrix 4G Running CM9
    GNex Running JellyBelly JB 4.2 Custom
    Iconia A500 Running CM10
    Galaxy S3 Stock

    Please feel free to PM me if you need any help, I'll get back to you as soon as I can..

  7. #7
    Member
    Member #
    9538
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    33
    Twitter
    Mr_Smart_Lover
    Liked
    0 times
    When I unlocked the bootloader it didn't put a different rom on...it was still the stock rom.

  8. #8
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    When restoring from TiBU it's best to only restore User apps/settings, not system app data. I've done it, but it usually causes issues. It sounds like you're having more than normal, though.

    If at all possible, I'd probably do a factory wipe/cache wipe then only restore user apps/settings. You'll have to reset all of your system settings and accounts, but it's better than all of the issues you're currently having, I would assume.

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  9. #9
    Member
    Member #
    9538
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    33
    Twitter
    Mr_Smart_Lover
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by das8nt View Post
    When restoring from TiBU it's best to only restore User apps/settings, not system app data. I've done it, but it usually causes issues. It sounds like you're having more than normal, though.

    If at all possible, I'd probably do a factory wipe/cache wipe then only restore user apps/settings. You'll have to reset all of your system settings and accounts, but it's better than all of the issues you're currently having, I would assume.
    Alright thanks. So after the reset when I go into TiBu i just need to restore my user apps, ok.

  10. #10
    Member
    Member #
    9538
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    33
    Twitter
    Mr_Smart_Lover
    Liked
    0 times
    Well I did a factory rest thur the phone and I'm still having the same problem. Is there another way I need to wipe my phone?


 
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. just a little help needed
    By adi1530 in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2011, 08:09 AM
  2. Help needed for System Dump, please!!
    By engel.001 in forum Motorola Atrix Apps
    Replies: 9
    Last Post: 10-05-2011, 12:14 PM
  3. alien ROM help needed
    By rajattur in forum Motorola Atrix Roms
    Replies: 28
    Last Post: 10-02-2011, 11:44 AM
  4. Some questions and help needed about the Gingerbread Update
    By cybercow4 in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-2011, 04:23 PM
  5. Exchange Email Help Needed
    By wiley in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2011, 05:28 PM