Welcome to the Atrix Forum - Motorola Atrix Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

browser doesnt work on 3g

This is a discussion on browser doesnt work on 3g within the Motorola Atrix Help forums, part of the Motorola Atrix Support Forum category; lol, well I'm glad it's working anyways! Sometimes these phones just do weird things without reason...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Senior Member
    Member #
    278
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Florida
    Posts
    326
    Liked
    23 times
    lol, well I'm glad it's working anyways! Sometimes these phones just do weird things without reason

  2. #12
    Super Moderator
    Member #
    21
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    not arizona
    Posts
    4,305
    Twitter
    @nakdea
    Liked
    765 times
    Quote Originally Posted by davidov77 View Post
    OK, I gave up... I made hard reset twice on my device and reconfigured APN and now its working fine ... I honestly dont know wtf was happening... Thanks a lot prscarp and davemason for your concern and help... I'll keep participating and help any one as much as i can..
    What did you change? Mine is jacked as well.

    sent from myself

    ^ nexus 5 .
    galaxy s 3 . optimus g . nexus 4 . atrix

    fin.


  3. #13
    Junior Member
    Member #
    3660
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    any solution yet?

  4. #14
    Senior Member
    Member #
    1953
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    352
    Liked
    52 times
    when im using wifi, all of them work perfectly, but once i turn wifi off, the only remaining working browser is firefox.
    It could be to preserve bandwidth usage on the carrier. They might be blocking the browser network ports on the cell networks side.
    Internet bandwidth is a large commodity in non-internetized zones. Although, I dont know the internet status is there, lol.

    It doesn't make sense that emails push through and all other browsers do not work. Although firefox must love getting the press that its the only working browser in columbia ;D.
    Id so market that. The only working browser in colombia.

    - U

  5. #15
    Junior Member
    Member #
    5755
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    8
    Liked
    1 times
    The only browser my phone had (ie firefox) stopped working on 3G & gprs suddenly and i am not able to make it work. It works with wireless. All other apps works fine in 3G and gprs....

    I am suspecting a proxy app tha I installed and after that it stopped working.
    Basically i wanted to make use of my corporate wifi and needed to configure proxy for which i installed proxy droid and did some configuration but all in vain it never worked. Finally i uninstalled it and later found that my browser does not work with Mobile network.

    Is there a way i can reinstall firefox

  6. #16
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    Quote Originally Posted by xs2sachin View Post
    The only browser my phone had (ie firefox) stopped working on 3G & gprs suddenly and i am not able to make it work. It works with wireless. All other apps works fine in 3G and gprs....

    I am suspecting a proxy app tha I installed and after that it stopped working.
    Basically i wanted to make use of my corporate wifi and needed to configure proxy for which i installed proxy droid and did some configuration but all in vain it never worked. Finally i uninstalled it and later found that my browser does not work with Mobile network.

    Is there a way i can reinstall firefox
    Are you talking Firefox in the Webtop, Firefox as the phone app, or the default phone browser that came pre-installed on the phone.

    The Webtop FF cannot be removed/re-installed, the phone FF can be, and the stock phone browser cannot. If it's one of the phone apps, you could look in Settings > Applications > Manage applications > find the respective browser app and clear data and cache (if available).

    If it's a system app, you might be looking at a factory reset of the device.

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Web Browser Help
    By mehar in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2011, 11:18 PM
  2. alternative web browser
    By bhcjoe in forum Motorola Atrix Apps
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2011, 11:12 PM
  3. view web browser through hdmi?
    By polarisgeek in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2011, 09:43 AM
  4. F5 (reddit browser)
    By wicked in forum Motorola Atrix Apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2011, 06:16 PM
  5. I need help with the browser!
    By blueatrix in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 8
    Last Post: 02-28-2011, 12:42 PM

Search tags for this page

3g not working atrix
,
3g not working on motorola atrix
,
3g not working on motorola atrix 2
,
android browser not working on 3g
,

atrix browser not working

,
internet not working on motorola atrix
,
motorola atrix 2 internet 3g not working
,
motorola atrix 3g browser
,

motorola atrix 3g not working

,
motorola atrix 4g browser problem wifi
,
motorola atrix browser problems
,
motorola atrix internet not working
,
web page not available android 3g
,
why wont motorola web browser work
,
why wont my browser wor on atrix
Click on a term to search for related topics.

Tags for this Thread