Welcome to the Atrix Forum - Motorola Atrix Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Two contact edit fields for each contact - how to remove one

This is a discussion on Two contact edit fields for each contact - how to remove one within the Motorola Atrix Help forums, part of the Motorola Atrix Support Forum category; OK...I switched from Motoblur to Google as my contact sync and now I have two edit fields in my contact edit window. Open a contact ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Junior Member
    Member #
    4792
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Carol Stream, IL
    Posts
    19
    Liked
    2 times

    Two contact edit fields for each contact - how to remove one

    OK...I switched from Motoblur to Google as my contact sync and now I have two edit fields in my contact edit window.
    Open a contact - open edit and google is there...scroll down and motoblur fields are there also.

    I went back to Motoblur and they are still both there...

    How do I get rid of one?

    Hope that's clear...I tried to search and didn't see this issue.
    Bob T.

    "That which you manifest is before you." -- Enzo
    "I always prefer to believe the best of everybody, it saves so much trouble." -- Rudyard Kipling

  2. #2
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    I see the same thing, but this is a new one on me. I can't seem to find a way to make it change. =/

    Sent via 2.3.4 Rooted Moto Atrix using Tapatalk

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  3. #3
    Junior Member
    Member #
    4792
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Carol Stream, IL
    Posts
    19
    Liked
    2 times
    Darn...I was hoping for an easy way to do this... I did fix it last night, but it wasn't pretty... Only way I found was to delete and re-enter your contacts...
    Bob T.

    "That which you manifest is before you." -- Enzo
    "I always prefer to believe the best of everybody, it saves so much trouble." -- Rudyard Kipling

  4. #4
    Rescue Squad
    Member #
    2926
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    5,918
    Liked
    646 times
    That's a lot of work! Specially since I have +300 contacts. I looked at every possible way, still have nothing.
    Welcome to Android
    Atrix 4G Running CM9
    GNex Running JellyBelly JB 4.2 Custom
    Iconia A500 Running CM10
    Galaxy S3 Stock

    Please feel free to PM me if you need any help, I'll get back to you as soon as I can..

  5. #5
    Junior Member
    Member #
    4792
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Carol Stream, IL
    Posts
    19
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by RobKort View Post
    That's a lot of work! Specially since I have +300 contacts. I looked at every possible way, still have nothing.
    Lucky for me...I don't have a lot of friends...
    Bob T.

    "That which you manifest is before you." -- Enzo
    "I always prefer to believe the best of everybody, it saves so much trouble." -- Rudyard Kipling

  6. #6
    Rescue Squad
    Member #
    2926
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    5,918
    Liked
    646 times
    Got the answer! From dialer click on the contacts tab and then the menu button(the four square button at bottom left). Click on display options and uncheck motorola services, done and no more doubles.
    Welcome to Android
    Atrix 4G Running CM9
    GNex Running JellyBelly JB 4.2 Custom
    Iconia A500 Running CM10
    Galaxy S3 Stock

    Please feel free to PM me if you need any help, I'll get back to you as soon as I can..

  7. #7
    Junior Member
    Member #
    4792
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Carol Stream, IL
    Posts
    19
    Liked
    2 times
    Quote Originally Posted by RobKort View Post
    Got the answer! From dialer click on the contacts tab and then the menu button(the four square button at bottom left). Click on display options and uncheck motorola services, done and no more doubles.
    Excellent...wish I knew a couple of days ago...Why is it always so simple...
    Bob T.

    "That which you manifest is before you." -- Enzo
    "I always prefer to believe the best of everybody, it saves so much trouble." -- Rudyard Kipling

  8. #8
    Rescue Squad
    Member #
    2926
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    5,918
    Liked
    646 times
    Quote Originally Posted by Baatfam View Post
    Excellent...wish I knew a couple of days ago...Why is it always so simple...
    I'm glad I foud it. It would had been hell for me to edit all my contacts one by one.
    Welcome to Android
    Atrix 4G Running CM9
    GNex Running JellyBelly JB 4.2 Custom
    Iconia A500 Running CM10
    Galaxy S3 Stock

    Please feel free to PM me if you need any help, I'll get back to you as soon as I can..

  9. #9
    Member
    Member #
    1240
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Fremont, CA
    Posts
    52
    Liked
    2 times
    When I disable motorola services, I lost all my contacts except the default at&t contacts

  10. #10
    Rescue Squad
    Member #
    2926
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pennsylvania, US
    Posts
    5,918
    Liked
    646 times
    Quote Originally Posted by srsgonu View Post
    When I disable motorola services, I lost all my contacts except the default at&t contacts
    This is if you selected Gmail as your main contact back up sinc. If you still ussing Moto services as your main contact back up sinc, I asume that would happen.
    Welcome to Android
    Atrix 4G Running CM9
    GNex Running JellyBelly JB 4.2 Custom
    Iconia A500 Running CM10
    Galaxy S3 Stock

    Please feel free to PM me if you need any help, I'll get back to you as soon as I can..


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 11-14-2011, 08:18 AM
  2. I cannot add a new contact!
    By Jonrich2008 in forum Rescue Squad
    Replies: 7
    Last Post: 07-21-2011, 01:45 PM
  3. facebook contact help.
    By Jsty093083 in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2011, 02:22 PM

Search tags for this page

atrix edit contact preset
,
atrix wont edit contacts
,
contacts google or motorola services
,

delete motorola services contact

,

delete motorola services contacts

,
deleting motorola services contact
,
droid motorola services contact
,
help remove motorola services contact
,
how to delete preset contacts on bionic
,
how to disable contacts motorola atrix
,
how to edit at&t preset contacts in motorola atrix
,

how to remove motorola services contact

,

motorola services contact

,
motorola services contact bionic
,
remove motorola services contact
Click on a term to search for related topics.