Welcome to the Atrix Forum - Motorola Atrix Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Is there something wrong with the forum?

This is a discussion on Is there something wrong with the forum? within the Off-Topic Forum forums, part of the Off-Topic Area category; There are a few threads that show they have replies, but when I click them there are no replies, just the OP...and I can't reply ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
Like Tree1Likes

Thread: Is there something wrong with the forum?

  1. #1
    Senior Member
    Member #
    277
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    797
    Liked
    47 times

    Exclamation Is there something wrong with the forum?

    There are a few threads that show they have replies, but when I click them there are no replies, just the OP...and I can't reply to it. What's up? I haven't changed my browser or anything. One of the posts is the "New 4G phones" or something like that.

  2. #2
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    I've had that a few times, but I don't know if our issues are the same or not.

    A few times the page loading would get stuck on an AD that wasn't loading and the page would only partially show up.

    Maybe try clearing your browsing cache?

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  3. #3
    Senior Member
    Member #
    277
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    797
    Liked
    47 times
    See, there's a reply to this and I can't see it!

  4. #4
    Senior Member
    Member #
    277
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    797
    Liked
    47 times
    http://farm6.static.flickr.com/5109/...e23b1e10_m.jpg
    http://farm6.static.flickr.com/5109/...312ef858_o.png

    There's links to the pictures, cause it isn't even letting me load them. GRRRRRRR

  5. #5
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    Errrrrr.... Internet Explorer.... is that version 9?

    Any chance you would consider a different browser? We've had multiple reports of issues when only using IE.

    If not, have you tried clearing all browser data?

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  6. #6
    Member
    Member #
    743
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    79
    Liked
    8 times
    Chrome all the way

  7. #7
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    Quote Originally Posted by mikec007 View Post
    Chrome all the way
    I like Chrome, but I'm still a Firefox guy. Chrome, in my opinion still needs some more plugin support for a few video plugins. I still use both, though.

    The above issue was corrected in IE by switching the compatibility view.

    Sent via rooted Moto Atrix using Tapatalk

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  8. #8
    Member
    Member #
    743
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    79
    Liked
    8 times
    My life is on my google so I like the integration that chrome has. I still think chrome is faster, but haven't used ff4 that much yet. My only gripe with chrome is that it uses alot of resources

  9. #9
    Rescue Squad
    Member #
    649
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    The great state of America!
    Posts
    4,697
    Liked
    423 times
    I understand people loving both, I'm personally a Chrome guy. But yes, ditch Internet Explorer in the water..I, especially, feel strongly about this because I develop websites and IE is like the itch that you can't reach. It has so many compatibility problems. If your used to IE, Firefox is usually an easier switch because it has a similar feel (in my opinion)..just faster, and errr better. But Chrome is sleek and lightweight (those are the main reason it keeps me hooked over Firefox), opening about 3x faster than FF4 and 10x faster than IE10.

  10. #10
    Senior Member
    Member #
    866
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    In a Pineapple under the sea
    Posts
    1,184
    Liked
    62 times
    I had an issue yesterday where it just listed the code all the way down on the left hand side...... after 30 mins it loaded up again fine tho... IE all the way, the fox let some trojans in and chrome.... well I have never tried chrome


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 01-22-2012, 01:04 AM
  2. Forum Problems
    By intimnasc in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 11
    Last Post: 04-05-2011, 05:32 PM
  3. What's up forum!
    By spydr588 in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 7
    Last Post: 03-22-2011, 10:42 PM
  4. Receiving the wrong SMS.
    By LuisLA in forum Motorola Atrix General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2011, 05:25 PM