Welcome to the Atrix Forum - Motorola Atrix Forum.

Register ButtonIf this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Problem with motoblur account

This is a discussion on Problem with motoblur account within the Rogers (Canada) forums, part of the Motorola Atrix Carriers category; Hi! 2 days ago, i received an update on my cellphone (Atrix from Bell unlocked). I applied the update and after my smartphone didn't work ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Junior Member
    Member #
    4043
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times

    Problem with motoblur account

    Hi!
    2 days ago, i received an update on my cellphone (Atrix from Bell unlocked). I applied the update and after my smartphone didn't work at all. I made a factory reset on it and now, the smartphone ask me to enter all my information for my motoblur account. I did it and when i click on "NEXT" button nothing happen. The wifi is working and the 3g network too. So right now i can't do nothing with my phone i need to log on the motoblur account.

    I tried the trick of putting motoblur off and when motoblur goes off,the screen on the cellphone become locked. And i unlocked it and the screen become black.

    So, in resume, i can't use my cellphone right now.

    Can you help me?? I a little bit desesperate.

    Thanks you

  2. #2
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    Hi, welcome to the forums!

    Sorry to hear that you're having these issues.

    I know it's not going to be an easy or fun solution, but have you tried doing a factory reset? This should reset your MotoBlur account, and all of your apps/data/settings. You might want to back some things up before trying this. Use SMSBackup+ to save your text messages, AppBrain to sync your app list (you'll have to download AppBrain again after the reset and log in for it to provide your list to download again), and possibly MyBackup for a few other items.

    Here's a post on how to reset: [How To] Motorola Atrix Hard Reset

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  3. #3
    Junior Member
    Member #
    4043
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Hi!
    I have dont that.... and i have the same issue. What i can try after that?? I really don't know...

    Do i need to go to Bell? I bought the cell at Bell store but i'm with Rogers....

    Thanks you

  4. #4
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    You might try going to Bell first, if it's convenient, or you might have to end up going through Motorola since Bell might see unlocking your phone and using it on another carrier as voiding the warranty. Motorola will still honor their warranty, though.

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  5. #5
    Junior Member
    Member #
    4043
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3
    Liked
    0 times
    Hi!
    I reached Motorola. They don't understand the problem. I sent my smartphone to them for reparation or replacement.
    At Bell store, they said: we can't help you and at the Rogers store too....


    Thanks you...!

  6. #6
    Super Moderator/RS
    Member #
    7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Florida Panhandle
    Posts
    11,157
    Twitter
    @das8nt
    Liked
    1281 times
    No problem. Hope it comes back in perfect working order. Let us know how it turns out!

    Sent via rooted Moto Atrix using Tapatalk

    AtrixForums.com : My Anti-Drug : Above the iNfluence

  7. #7
    Junior Member
    Member #
    6087
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    16
    Liked
    0 times
    i had the same problem when i unlocked mine over the summer, i bought it from at&t for $400 since nowhere had the Galaxy S 2 yet in the states ( i do like my Atrix though it was a good pick haha), so when i got it unlocked a week later my motoblur account wont work, so i changed the password a few times cuz i thought it might of been an incorrect password and still nothing.
    i found out by the end of the week that all i had to do was factory reset with the sim card used to unlock the phone and then put my own sim card in and start it up again and then it worked perfectly fine.

    hopefully that helps and u galready got ur phone working they way u want

  8. #8
    Senior Member
    Member #
    469
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,647
    Liked
    275 times
    this is why I don't understand why motorola phones require users to have a motoblur account.


    Done with this.

  9. #9
    Super Moderator
    Member #
    1002
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Cleveland, Ohio - The North Coast!
    Posts
    18,231
    Liked
    2018 times
    Quote Originally Posted by Bob Brown View Post
    this is why I don't understand why motorola phones require users to have a motoblur account.
    You only need it when you set up for the first time. After that, you can just ignore it - which I proceeded to do until I installed a custom rom.

    -Mike

    Sent from my Inspire 4G, using magic...
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom






  10. #10
    Senior Member
    Member #
    469
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,647
    Liked
    275 times
    but still, it would be better if you didn't have to go through that step. Just more potential for problems


    Done with this.


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Blur Account Storage Cleared :(
    By yantrashilpi in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2011, 11:31 AM
  2. Motoblur account creation problems
    By sp00ks in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2011, 02:13 AM
  3. Not to remove account Picasa
    By vgoshika in forum Motorola Atrix Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2011, 09:18 AM
  4. MOTOBLUR Account Creation
    By FlexRated in forum Motorola Atrix General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2011, 02:44 AM
  5. MOTOBLUR Account Creation
    By FlexRated in forum Motorola Atrix Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2011, 02:44 AM

Search tags for this page

can't log into motoblur account
,

how to reset motoblur account atrix

,
how to unlock motoblur account
,
how to unlock my motoblur account
,
login to motoblur account to unlock
,
login to your motoblur account to unlock
,

motoblur account problems

,

motoblur account recovery

,

motoblur account reset

,
motoblur account unlock
,

motoblur problems

,
motoblur sign in problems
,
reset motoblur account
,
unlock motoblur account
,
unlock motoblur phone
Click on a term to search for related topics.